IJje ien t veld van Kornhorn

0
254

KORNHORN – Na zeven succesvolle en uitverkochte voorstellingen in het BaronTheater van Opende, ging de voorstelling IJje aans verteld van het vertellerscollectief ‘Kom op Verhoal’ zaterdag in première ‘ien t veld’ van Kornhorn. In de openlucht trokken de toeschouwers van verteller naar verteller om het verhaal van IJje Wijkstra te horen. IJje schoot op een koude winterochtend in januari vier agenten dood nabij Doezum en daar is natuurlijk veel over te vertellen. Was de voorstelling in het theater al een groot succes, in het veld komt het verhaal echt tot leven met vertellers die zo uit de dertiger jaren komen gestapt. De voorstelling gemist? Op 21 mei komen de vertellers naar Nuis en 9 juni is het de beurt aan Oostwold. Op 1 juli wordt de voorstelling nog een keer binnen gespeeld in dorpshuis ‘De Rotonde’ te Niekerk. Kaarten zijn te reserveren via info@komopverhoal.nl.