Feestweek Grootegast afgetrapt met prachtige bolides tijdens Legio Tour

0
266

GROOTEGAST – Natuurlijk moet de Legio Tour op deze plek in de Streekkrant staan. Eén enkele foto is namelijk niet genoeg om de vele prachtige bolides die de straten van Grootegast opsierden in beeld te brengen. Na de zeer succesvolle eerste editie van het auto-evenement waren de verwachtingen voor het vervolg hooggespannen. En men werd niet teleurgesteld! Voor- en nadat de vele old- en youngtimers door het Groninger en Friese land toerden konden nieuwsgierige bezoekers en autoliefhebbers hun ogen uitkijken in het hartje van Grootegast. Zich verwonderen deed ook burgemeester Ard van der Tuuk, die gezellig mee reed in zijn eigen speciaal voor deze dag opgepoetste auto. De feestweek van Grootegast kende een denderende opening vol prachtige bezienswaardigheden. Er zijn feestweken die het op de eerste dag met minder spektakel moeten doen.