Home Sport Brons wordt zilver voor GV MAAS

Brons wordt zilver voor GV MAAS

0
Brons wordt zilver voor GV MAAS

BUITENPOST – In sporthal De Boppeslach in Damwâld vond afgelopen zaterdag het Fries Kampioenschap turnen plaats voor wedstrijdgroep 4. GV MAAS uit Buitenpost was vertegenwoordigd met twee deelnemers.

In de categorie instap D1 behaalde Iris van der Meulen een negende plaats. Renske Driessen kwam uit in de categorie jeugd 2 G. Bij het eerste onderdeel balk had Renske nog een beetje last van zenuwen, maar op de onderdelen die volgden, turnde ze nagenoeg perfect, waarbij ze op vloer zelf de hoogste score behaalde. Dit resulteerde in eerste instantie tot een bronzen medaille, maar bij controle van de uitslagen bleek dat Renske dezelfde punten had als de nummer twee, dus een zilveren medaille.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here