Sensatie tijdens Autocross Pieterzijl

0
2565

PIETERZIJL – Eigenlijk zou er afgelopen weekend helemaal niet gecrost worden met stoere auto’s in Pieterzijl. De wedstrijd in het Eurol/VEKA NK Autocross zou aanvankelijk plaatsvinden in Lopik. De organisatie aldaar kon de wedstrijd –gelukkig voor Pieterzijl-  niet rond krijgen, en zagen zich in januari genoodzaakt hun NK-wedstrijd terug te geven aan de overkoepelende organisaties BSAC en SONAK. Op naar Pieterzijl dus, die de organisatie van de kampioenschapsraces mocht overnemen. Een goede keuze, zo bleek. Niet alleen leent de baan zich perfect voor sensationele wedstrijden, ook het publiek wist massaal de weg naar het dorp te vinden. Genieten van topraces in Pieterzijl. Dat deed ook CDA-raadslid Geertje Veenstra die de eerste deelnemers weg mocht schieten.