Home Voorpagina Groningen Nieuwe bordjes voor A4D NoordOostHoek

Nieuwe bordjes voor A4D NoordOostHoek

0
Nieuwe bordjes voor A4D NoordOostHoek

STREEK – Goed nieuws voor de organisatie van de Avond Wandelvierdaagse NoordOostHoek. Het bestuur van de A4D van de dorpen Munnekezijl, Burum, Kollumerpomp en Warfstermolen heeft een gulle geldschieter gevonden die de bordjes voor de richtingaanwijzers wilde sponsoren. Trots prijkt de naam van Kloppenburg Machinebouw uit Ulrum op de mooie houdertjes van de onmisbare bordjes. “We zijn hier heel blij mee”, vertelt voorzitter Robert Santema. “Nadat het SNS Fonds uit Grijpskerk vorig jaar de bordjes al beschikbaar stelde is het nu –met dank aan Kloppenburg- helemaal ‘af’.” De derde editie van het wandelevenement kan nu rustig beginnen, denkt de voorzitter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here