Prijzen uitgereikt voor mooist gekleurde brug

0
198

ZUIDHORN/ADUARD – Zaterdag was de landelijke Dag van de Bouw. Verschillende bouwplaatsen in het land waren opengesteld en verwelkomden belangstellenden. Onder deze bouwlocaties bevonden zich de bouwlocaties in Aduard (tafelbrug en rondweg) en Zuidhorn (spoor- en tafelbrug). Wethouder Henk Bakker trapte de Dag van de Bouw in Zuidhorn af bij het Infocentrum aan de Rijksstraatweg 19 in Zuidhorn. Een uur later was de wethouder aanwezig bij de prijsuitreiking van de kleurplatenwedstrijd in de tent aan de Albert Harkemaweg te Aduard, waar een nieuwe brug wordt gebouwd. Basisschoolleerlingen uit Aduard hebben kleurplaten van de nieuwe brug ingekleurd, welke te zien waren in de tent op de bouwplaats. De mooiste kleurplaten werden beloond met mooie prijzen.