Ard van der Tuuk opent Tuigpaardenconcours

0
535

GROOTEGAST – Voor de twintigste keer konden liefhebbers van paarden en paardensport hun hart ophalen in Grootegast. Traditiegetrouw organiseert Stichting Tuigpaardenconcours Notaristuun het Tuigpaardenconcours op Hemelvaartsdag. Dit doet de organisatie al enkele jaren op het gemeentelijk evenemententerrein in de schitterende Notoaristuun. Toeschouwers konden genieten van verschillende rubrieken, waarbij er dit jaar ook ruimte was ingeruimd voor nieuw talent. Tussen de rubrieken door werd het publiek vermaakt met leuke shows en boeiende demonstraties van onder meer Mike en Ria van der Most met hun bordercollies. Het concours werd geopend door burgemeester Ard van der Tuuk die de stichting complimenteerde met het prachtige evenement en het publiek welkom heette in Grootegast.