Sonja Wiekens exposeert in Hotel Aduard

0
335

ADUARD/WEHE-DEN HOORN – Afgelopen week heeft Sonja Wiekens haar nieuwste expositie geopend in Best Western Hotel Aduard. De komende drie maanden is het werk van de kunstenares uit Wehe-Den Hoorn te bewonderen voor het publiek. “Er is gekozen voor schilderijen die perfect bij het hotel en haar omgeving passen”, vertelt Sonja. Aan de muur hangen typische werken van Sonja met prachtige Longhorns, koeien en schapen. Ook de familie Kingma is blij met de expositie in het hotel. “Zij noemden het kleurig en vrolijk”, aldus Sonja, die zeker van plan is haar eigen expositie regelmatig te bezoeken. “Hotel Aduard is een fijne plek om te zijn”, vindt ze. Behalve in Aduard is het werk van Sonja Wiekens ook te bezichtigen in het gemeentehuis van Leens en vanaf juli eveneens in het gemeentehuis van Winsum.