Werkzaamheden Jeltingalaan feestelijk van start

0
234

BUITENPOST – Met een flinke hap uit het asfalt gaf wethouder Jouke Spoelstra vorige week het feestelijke startsein voor de werkzaamheden aan de Jeltingalaan in Buitenpost. De herinrichting van de straat is onderdeel van de ontwikkeling van het gehele stationsgebied. “De voorbereidende werkzaamheden aan de Jeltingalaan hebben de nodige tijd in beslag genomen”, aldus wethouder Spoelstra. “Er is veel en goed overleg geweest met de aanwonenden, dan is dit een goed moment om te vieren dat aannemer Jansma en van Dijk uit Buitenpost start met de uitvoering van het werk.” De werkzaamheden beginnen met de aanleg van een nieuw riool tussen de spoorwegovergang en de kruising van de Jeltingalaan met de Einsteinstraat. De eerste fase van het werk is voor de bouwvak klaar, na de vakantie start de tweede fase.