Feestcommissie Doezum ‘zet de puntjes op de i’

0
1680

DOEZUM – Feestcommissie Doezum organiseert van 15 tot en met 17 juni weer een knallende feestweek voor het dorp. Vanaf het terrein Woelig Water aan de Krijthestraat wordt er donderdag 15 juni om 15.30 uur gestart met de traditionele bingo en ook de rest van de dagen staan allerlei activiteiten gepland voor jong en oud.

Naast de activiteiten overdag zijn er de feestavonden. Poar Neem’n trapt spectaculair af op de vrijdagavond en zaterdagavond staat de coverband Lynx on stage. De voorverkoop is inmiddels gestart en de kaarten voor de vrijdag- en zaterdagavond zijn verkrijgbaar bij Marskramer in Grootegast, Technisch Centrum Gjaltema en Autoexcellent Bosklopper in Doezum. Kaarten voor de “Nacht van Doezum” zijn te koop voor 10 euro en kaarten voor Coverband Lynx zijn te koop voor 7,50 euro in de voorverkoop. Op woensdag 14 juni en donderdag tijdens de bingo is de feesttent geopend om kaarten in de voorverkoop te kopen. Op donderdagmiddag vanaf 15.30 uur start de feestweek  met een leuke kinderbingo voor kinderen tot en met groep 8. Donderdagavond om 20.00 uur is het tijd voor de inmiddels bekende Spectaculair bingo. Bingo suf? Niet in Doezum! Een gezellige avond voor iedereen. Met uiteraard weer mooie geldprijzen. Op vrijdagavond vanaf 22.00 uur begint de “Nacht van Doezum”, met dit jaar Poar Neem’n & Zender Obama. Zaterdagmiddag is er het spel Crazy Doezum georganiseerd. Wat het precies inhoud blijft nog even geheim, maar Crazy wordt het zeker! Het spel start om 15.00 uur vanaf het feestweekterrein! Uiteraard is de tent geopend voor een gezellig drankje en zijn er springkussens aanwezig voor de kinderen. Zaterdagavond sluit Coverband Lynx de feestweek af. Keer op keer staat de feestband garant voor een spetterende liveshow. Met heerlijke gitaarpartijen, strakke baslijnen, indrukwekkende drums en vocalen die staan als een huis. De commissie zet de laatste puntjes nog even op de i en wil alvast alle sponsoren en de vrijwilligers heel erg bedanken.