Lekkere kindermiddag voor Kornhorner ouderen

0
405

KORNHORN – Het was enigszins jammer van het weer dat een zonnig feestje in de weg stond. Samen spijkeren aan Spijkerdorp zat er dus helaas niet in tijdens de kindermiddag in Kornhorn. Dat houdt overigens niet in dat de feestweek aan de neus van de kinderen voorbij ging. Sterker nog, er werd een prachtig alternatief uit de hoge hoed getoverd. In de gymzaal van dorpshuis ‘t Hornhuus stond een mega springkussen waar kinderen de hele middag op hebben gespeeld. Wat wel doorging was de kookmiddag. Onder leiding van chefkok Herman Scharft werd een heerlijk driegangendiner in elkaar geknutseld voor de oudere dorpsbewoners. Zo liet Kornhorn zien dat de jeugd en de ouderen veel voor elkaar kunnen betekenen. En allen waren het unaniem eens. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.