Meester Luit trouwt zijn Maureen!

0
307

MUNNEKEZIJL – Groot feest op basisschool ’t Oegh in Munnekezijl! Meester Luit stapte vrijdag in het huwelijksbootje met zijn Maureen. Vanwege dit heugelijke feit, hadden de kinderen samen met hun juffen de school versierd, cadeautjes gemaakt en geld ingezameld om een mooi cadeau te geven. Ook waren de kinderen in hun mooiste feestkleding naar school gekomen. Daar werd een prachtige ereboog gevormd waaronder het echtpaar luidkeels werd toegezongen. De afgelopen weken hebben de kinderen het druk gehad met het instuderen van een mooi lied, speciaal gemaakt voor meester Luit en Maureen. Dit lied hebben de kinderen, de ouders en leerkrachten gezongen op het schoolplein. Hierna  is het bruidspaar de versierde school binnen gegaan en kregen zij prachtige cadeaus aangeboden, waaronder allemaal wensen van de kinderen en een huwelijksboompje. Ook is er nog getoost op de trouwerij en is er een lekker bruidsgebakje gegeten. De kinderen en het team van CBS ’t Oegh wensen meester Luit en Maureen heel veel liefde, geluk en gezondheid toe in hun huwelijk.