Popkoren zetten beste beentje voor

0
392

NIEKERK – Spanning en sensatie in Niekerk. En nee, niet omdat het gebrul van de trekkermotoren over kwam waaien vanuit Sebaldeburen. In Niekerk kregen lokale popkoren én liefhebbers eindelijk antwoord op de prangende vraag: welk popkoor is nu het beste? Aan Lucie Pakes, Gert Sennema en Jelle Faber de moeilijke taak om de popkoren langs dezelfde meetlat te leggen. Popkoor PUUR ging er met de buit vandoor en mag zich de grote winnaar noemen van het eerste Niekerker Korenfestival. Buiten het wedstrijdelement om was het natuurlijk gewoon genieten van goede muziek tijdens het allereerste Korenfestival in Niekerk, waar negen uitstekende koren hun beste beentje voor hebben gezet. Voor herhaling vatbaar? Zeker! Daar waren publiek –waaronder opvallend veel jeugd- en organisatie het roerend met elkaar over eens.