Grandioos beachfestijn afgetrapt door burgemeester

0
225

DOEZUM – Dit weekend konden sportliefhebbers hun hart ophalen bij het beachevent MOIJO op het parkeerterrein bij zwembad De Woldzoom in Doezum. Nadat er vrijdag eerst werd gestreden met de voeten, was het zaterdag de beurt aan de volleyballers om hun kunsten op het zand te vertonen. Het was dit jaar voor het eerst dat MOIJO over twee dagen werd uitgesmeerd. En niet zonder succes, want meer dagen is meer feest! Vrijdag werd het beachfestijn afgesloten door rockcoverband LASE, terwijl de zaterdag was gereserveerd voor de topband Traffic Jam. Aan burgemeester Ard van der Tuuk de eer om het beachvoetbaltoernooi van de vrijdagavond officieel en letterlijk af te trappen. Dat bleek geen enkel probleem voor de sportief aangelegde burgervader.