Kaartjes KanaalPOP als warme broodjes over de toonbank

0
549

ZUIDHORN – Op 15 september is het zover. Dan gaat alweer de 10e (!) editie van KanaalPOP van start. De kaartverkoop is inmiddels gestart. De eerste kaartjes gingen zaterdag á 10 euro als warme broodjes over de toonbank bij Pearle Opticiens in Zuidhorn. En natuurlijk kan het niet anders dan dat de start van de verkoop werd opgeluisterd met de nodige muzikale noten. Niemand minder dan Sijtse Scheeringa sierde de verkoop van de eerste kaarten op met zijn muzikale kunsten. Vanaf nu is de kaartverkoop officieel begonnen. Losse dagkaarten kosten 7,50 euro in de voorverkoop en 10 euro aan de deur. Een passe partout voor beide dagen kost 12,50 euro en is alleen in de voorverkoop verkrijgbaar. Daarnaast zijn vrijwilligers nog altijd zeer welkom, meldt de organisatie. Dus lijkt het je leuk om ook een belangrijke helpende hand te zijn tijdens dit topevenement, meld je dan aan via vrijwilligers@kanaalpop.nl.