Dappere kinderen slagen bij De Griffioen

0
6133

GRIJPSKERK – Heel mooi weer was het niet. Maar dat mocht de afzwempret bij zwembad De Griffioen in Grijpskerk niet drukken. De kinderen die moesten afzwommen hebben laten zien dat ze in weer, wind en regen zich kunnen redden in het water. Alle kinderen sloegen zich er dapper doorheen en zijn glansrijk geslaagd. Dion Mertens en Niena Miedema zijn geslaagd voor diploma A en gaan uiteraard door voor diploma B. Liam Hekelaar, Tristan Mulder, Erwan Holt, Rianne Penninga en Deborah Hildering zijn geslaagd voor diploma B en gaan door voor het C diploma. Christien Gort en Marlies Gort hebben beiden hun zwem-ABC compleet gemaakt met het C diploma. Komende week organiseert zwembad de Griffioen de 42e zwem4daagse, er word gezwommen van dinsdag 4 juli tot en met vrijdag 7 juli. Er zijn dagelijks leuke activiteiten, een actie voor de Groningen Swim Challenge en als afsluiting vrijdag discozwemmen van 20.30-22.30 uur.