Het Hooge Heem luidt de zomer in met nieuw hoogtepunt

0
406

GROOTEGAST – Zaterdag werd in woonzorgcentrum Het Hooge Heem de zomer feestelijk ingeluid met een gezellig zomerfeest. Samen met belangstellenden werd er vrolijk terug gekeken op de afgelopen periode waarin er veel mooie dingen zijn bereikt in het Grootegaster woonzorgcentrum. Aansluitend werd direct een nieuw hoogtepunt gevierd toen om 15.00 uur de gewenste Tovertafel in gebruik werd genomen. Tijdens het zomerfeest was het seniorenrestaurant ingedeeld met gezellige zitjes men kon genieten van livemuziek. Bezoekers konden een kijkje nemen bij de informatiemarkt met diensten en producten van Het Hooge Heem of bij de verschillende kraampjes met onder meer kleding, woonaccessoires, Grootegaster streekproducten, bloemen en geschenken. Ook werd er volop gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een rondleiding door Het Hooge Heem te krijgen.