Kunstbedrijven Westerkwartier presenteert ‘The Best Sound’ tijdens jaarpresentatie

0
257

WESTERKWARTIER – De leerlingen van muziekschool Kunstbedrijven Westerkwartier hebben een drukke, maar zeer leerzame week achter de rug. Maandag begonnen zij aan de Openbare Speelexamens in Zuidhorn die vrijdag werden afgesloten in het Cultureel Centrum van Zuidhorn. Tussendoor werd een enerverende trip door het Westerkwartier gemaakt met als hoogtepunt een optreden in Sportcentrum Leek. Daar ontmoette de akoestische muziek van Kunstbedrijven Westerkwartier de energieke elektronische klanken van musicus én docent Jeroen van Olphen. In navolging van Babette van Veen en Ernst Daniël Schmidt fungeerde Van Olphen dit jaar als special guest. Met als gevolg een avondje vol ‘Best Sound’ waarin twee werelden op indrukwekkende wijze samen kwamen. Overigens gaven de Noorderpoort-leerlingen van Van Olphen een dag eerder al een mooi voorproefje in ‘Ons Centrum’ te Marum.