Monique Klemann

0
999

ROODEHAAN – Bijna wekelijks kan men in Roodehaan genieten van topacts die optreden tijdens Roodehaan Live! Afgelopen zaterdag stond er wel een heel uniek optreden op het programma in het gehucht bij Warfhuizen. Niemand minder dan Monique Klemann was live op het podium te bewonderen. Samen met haar band verzorgde zij een prima optreden voor het aanwezige publiek. Monique Klemann is al een groot deel van haar leven een geziene artiest in Nederland. Ze scoorde platina albums, hits en deed grote Europese tours, maar ook na de gloriedagen met Loïs Lane heeft haar muzikale ontwikkeling nooit stilgestaan. Met ‘Coool’ heeft Monique een artistiek hoogtepunt bereikt. Na haar succesvolle carrière in de popmuziek ging Monique solo verder met als eerste album ‘On Patrol’, dat in 2007 verscheen. De jazzy sound van het album oogstte veel bewondering bij de pers en gaf haar het vertrouwen zich te blijven richten op haar eigen carrière. Vorig jaar diende de gelegenheid zich aan om nieuw materiaal op te nemen. Met zijn lome en jazzy feel roept het mini-album ‘Coool’ een zomers gevoel op dat niet alleen past bij zonnige dagen, maar ook warmte brengt in donkere dagen. In Roodehaan kan men daar inmiddels over meepraten.