Buitenposter feestweek in stijl afgesloten met markt, paarden en livemuziek

0
420

Bruisend Buitenpost viert jaarlijks feestje

BUITENPOST – Met de camera in aanslag trok de Streekkrant woensdag richting Buitenpost. Na een week vol feest, kermis en geweldige activiteiten werd de feestweek in het dorp met een klapper afgesloten. Dus maken wij een grote ronde door het dorp. Want wat was er ontzettend veel te doen in bruisend Buitenpost. Een grote paardenmarkt aan de Parklaan en een concours hippique op het Mejontsmaveld. Geen wonder dus dat vele paardenliefhebbers al vroeg in de ochtend in het dorp te vinden waren. Even verderop troffen we de eveneens traditionele vlooienmarkt aan in de straten rondom het centrum. In het centrum zelf stonden vele leuke standjes waar men allerhande leuke spulletjes en snuisterijtjes kon vinden. Ook de lekkere luchtjes betoverden het dorp. Gegrilde kip, poffertjes en hamburgers. Zelf werd de verslaggever getrokken naar de rookpluimen die optrokken nabij De Kruidhof. Vers gerookte paling dus. Met het water in de mond eerst maar eens de Natuurmarkt bij de botanische tuin bekijken, alvorens we toch besluiten om ons buikje te verwennen. Ook zangtoppers als Jannes en Lytse Hille waren deze dag in feestelijk Buitenpost te vinden. Sfeer genoeg dus! Wij verheugen ons alvast op volgend jaar voor nog meer markt, paarden en livemuziek. En gerookte paling natuurlijk!