Kidsclub vermaakt Munnekezijl

0
493

MUNNEKEZIJL –Voor de derde keer ging vorige week de Kidsclub van start. De club werd ooit opgericht door Theo van der Heide, Twan Zwama, Anika Kits en Rick Stam om de verveling in de schoolvakantie tegen te gaan. Tijdens de derde editie konden de kinderen weer genieten van een mooi en gevarieerd programma, waarbij niemand zich hoefde te vervelen. De driedaagse begon met een leuke knutselmiddag, waarbij de kleinsten aanschoven. Ook kon een bezoekje aan het hertenkamp en de boerenzeskamp niet uitblijven. Daarbij hoort natuurlijk ook een boerenlunch die op vrijdag werd genuttigd, waarna de reis richting Aduard werd ingezet. Daar stond een potje ‘boerengolf’ op het programma waar liefst 31 kinderen aan mee deden. Zaterdag werd er afscheid genomen van de feestweek middels het springen op een springkussen en het kippenvangspel. Op dit moment wordt het succes van de week druk nabesproken en worden er al plannen gemaakt voor de volgende zomervakantie.