Juliëtte in Halloweensferen

0
220

ADUARD – Na vier lessen op een blaasinstrument al een concert geven, kan dat? Ja, dat kan! De leerlingen van groep 6 van SWS de Adeborg hebben zaterdag samen met opleidingsorkest Juliëtte uit Aduard een spannend Halloweenconcert gegeven. Voor meer dan honderd toeschouwers werd een uur lang prachtige muziek gespeeld. Dit was het eerste zelfstandige concert van Juliëtte onder leiding van dirigent Stefan de Groot. Juliëtte is het opleidingsorkest van fanfare Juliana uit Aduard. De leerlingen van groep 6 hebben in 4 weken van alles geleerd over een blaasinstrument van aankomend muziekdocent Femke Wegter. En na deze lessen werd het resultaat ten gehore gebracht in een heus concert, zoals te zien op de foto van Tessa Cazemier. Aan het eind van het concert konden allerlei instrumenten en het drumstel worden uitgeprobeerd. Een aantal leerlingen is nu zo enthousiast dat doorgaan met lessen bij Juliana.