CBS ’t Oegh neemt afscheid van juf Hanneke

0
512

MUNNEKEZIJL – Op feestelijke wijze heeft CBS ‘t Oegh in Munnekezijl vrijdag afscheid genomen van juf Hanneke Smit. Na 31 jaar neemt ze afscheid van het onderwijs. Hiervan is ze ruim 21 jaar kleuterjuf op ’t Oegh geweest. Op deze feestelijke dag werd er als verrassing een ontbijtmand bezorgd bij Hanneke en haar man. In Munnekezijl aangekomen mocht Hanneke plaatsnemen in een koets om met paard en wagen een rondrit te maken door het dorp. Daarna werden zij en de kinderen op school verrast met een spetterend optreden door goochelaar Jan. Na dit prachtige optreden kon juf Hanneke genieten van een heerlijke high tea, gemaakt door alle kinderen. Daarna werd de juf toegezongen door de kinderen met een zelfgemaakt lied en werd ze getrakteerd op prachtige cadeaus. Het werd een passend afscheid van een lieve juf.