Aanleg parkeerplaatsen De Leegens van start

0
256

DOEZUM – Wethouder Mark de Haan heeft met het leggen van de eerste trottoirband het startsein gegeven voor de aanleg van een nieuwe parkeerplaats bij sporthal De Leegens,  zwembad De Woldzoom en de sportvelden in Grootegast. Regelmatig heeft de bestaande parkeerruimte bij activiteiten onvoldoende capaciteit om alle auto’s kwijt te kunnen. Nu binnenkort wordt begonnen met de bouw van een nieuwe multifunctionele accommodatie zal de behoefte aan parkeren alleen maar toenemen. De nieuwe parkeerruimte biedt plaats aan 80 auto’s. Tegelijk met het werk wordt een nieuwe persleiding aangelegd voor het nieuwe MFA (multifunctionele accommodatie). Het werk wordt uitgevoerd door Loon- en Grondverzetbedrijf Wilgenburg uit Grootegast die met een bedrag van 102.450 euro de laagste van de 4 inschrijvers was. De verwachting is dat de parkeerruimte begin november in gebruik kan worden genomen.