Jouke Spoelstra voert CDA-team aan

0
529

ACHTKARSPELEN – Jouke Spoelstra wordt namens het CDA lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Hij werd tijdens een drukbezochte ledenvergadering in Dorpshuis Rehoboth in Gerkesklooster gekozen door de leden van CDA Achtkarspelen. Jouke Spoelstra is op dit moment wethouder in Achtkarspelen en met zijn 28 jaar de jongste wethouder van Friesland. Symbolisch kreeg Spoelstra, als groot sportliefhebber, een sportshirt met nummer 1 aangeboden. Als wethouder heeft hij binnen de gemeente al veel bereikt in een korte periode. Zo heeft hij zich de afgelopen periode onder meer sterk gemaakt voor goede sportvoorzieningen, leefbaarheid in de dorpen, infrastructuur en het landschap. De leden zien Spoelstra dan ook graag als aanvoerder en ‘trochpakker’ van een sterk elftal op de lijst.