Kaartverkoop klucht ’Extra Help’ gestart

0
394

SURHUISTERVEEN – De kaarten voor de klucht ‘Extra help op de earste Help’ zijn vanaf heden verkrijgbaar bij Primera en lectuurshop Schippers á €8.00 per stuk. Toneelvereniging De Trochsetters uit Surhuisterveen zet de klucht van Henk Roede in februari op de planken. “Het belooft weer een doldwaze avond te worden met hier en daar een zeer onverwachte wending”, aldus de toneelgroep.

De klucht gaat over dokter Hogebaum die nogal vergeetachtig en verstrooid is. Hij gaat over een paar dagen van zijn pensioen genieten maar moet eerst nog even zijn opvolger inwerken. Alleen hoe heette zij, of was het nu een hij. Wanneer dokter Hogebaum ene Joop in de wachtkamer aantreft vraagt hij waar hij Joop mee kan helpen.

De mededeling dat Joop zich komt melden voor zijn nieuwe baantje doet bij dokter Hogebaum een lichtje branden. De komende dagen zal dokter Hogebaum Joop inwerken, maar is Joop wel de nieuwe dokter of heeft de oude dokter toch een vergissing gemaakt?!

Ondertussen draait de spoedeisende hulp gewoon door! Zoals elke dag zit Nella weer eens in de wachtkamer op hulp te wachten, en waar heeft ze vandaag weer last van? Of dan die tuttige Rebecca? En als of dat nog niet genoeg is komt ook Roelie nog langs met een zere duim, maar is dat wel de enige reden waarvoor zij langskomt?! Hoe dit allemaal afloopt is te zien tijdens de uitvoeringen!

Deze vinden plaats op zaterdag 10, 17 & 24 februari in Brasserie Kolkzicht in Surhuisterveen, aanvang 20:15 uur. Daarnaast is er op zaterdag 10 februari de welbekende seniorenmiddag. Deze voorstelling is voor alle 50+ers van Achtkarspelen. Aanvang 14.00. Kaarten voor de seniorenmiddag zijn alleen aan de zaal verkrijgbaar.