Turnsters WSBF behalen eremetaal in Dokkum

0
209

SURHUISTERVEEN/DOKKUM – In Dokkum werd afgelopen weekend de 1ste plaatsingswedstrijd van groep 4 gehouden van het dames turnen. Op de zaterdag veroverden Aisha Roskammer en Maud Boersma (foto) het goud bij de junioren .Maud behaalde bij balk de hoogste score en wist de concurrentie in het eindklassement ver achter zich te laten. Aisha was op vloer in haar categorie de sterkste.

Kim Zuur behaalde in een zwaar deelnemersveld een medaille voor haar 4de plek. Zij kwam uit in de categorie pupil 1 D1. Bij sprong was ze overduidelijk te sterk voor de concurrentie. Op de zondag waren wederom twee turnsters van WSBF die het erepodium mochten betreden. Lieke Bos veroverde bij de pupillen 1 D1 het zilver. Zij turnde zeer sterk op balk en vloer en behaalde hier op beide onderdelen een tweede plek. Haar nichtje Alida Lindeboom behaalde het brons in deze categorie. Zij was op vloer te sterk voor haar concurrenten en op sprong wist ze een tweede plaats te behalen.