Yvette droomt van Expeditie Robinson

0
32272

OLDEKERK – Zeven weken lang strijden honderden onbekende Nederlanders voor een plekje in het programma Expeditie Robinson. Onder hen Yvette van der Molen uit Oldekerk, die zich graag op een onbewoond eiland laat droppen. “Dat idee heb ik al een jaar”, vertelt ze tussen het verwerven van stemmen door. “Sinds ook onbekende Nederlanders mee mogen doen.” Niettemin moet je er maar zin in hebben. Wekenlang op een eiland zonder de luxe die we hier gewend zijn. “Je moet inderdaad zowel fysiek als mentaal sterk zijn”, weet Yvette. “ik wil bewijzen dat ook meiden zich prima staande kunnen houden onder moeilijke omstandigheden.” Of Yvette uiteindelijk op het eiland belandt hangt mede af van het publiek. Expeditie Robinson daagt potentiële deelnemers aan het programma zeven weken lang uit. “Elke week komt er een nieuwe opdracht”, zegt ze. “De eerste zeven mogen naar de castingdag, de rest mag een week later opnieuw proberen de ‘proef’ succesvol te doorstaan en wederom bij de eerste zeven te komen.” De eerste proef loopt komende maandag af. Deelnemers moesten deze week al hangend vertellen waarom deelname aan Expeditie Robinson voor hun een droom is. Hieronder ook een link naar het filmpje van Yvette die al hangend haar beweegredenen wereldkundig maakt. “Momenteel sta ik achtste”, aldus Yvette. “Ik moet dus nog een plekje stijgen en heb daarvoor nog veel stemmen nodig!” uiteraard helpen wij de enthousiaste Oldekerkse graag mee haar droom te verwezenlijken. U ook? Vergeet dan niet te stemmen via de volgende link!

https://expeditierobinson.rtl.nl/profiel/269

https://www.youtube.com/watch?v=DoNJlpK74FM