Feanster medailles in Scheemda

0
1407

SURHUISTERVEEN/SCHEEMDA – Zaterdag 17 maart werd de districtsfinale van acro niveau D/E gehouden te Scheemda. Een aantal teams van WSBF had een ticket bemachtigd om te mogen deelnemen aan de districtsfinale. In de ochtend wedstrijd behaalden Eline Bakker en Fleur Vegter in de categorie D- Senior de gouden medaille, zij staken met kop en schouder boven de rest uit. In de middag wedstrijd wisten Rodine van der Geest en Sanne van Til na een strakke oefening het zilver binnen te slepen in de categorie D-Junior. Hun teamgenootjes Christina Bruinsma, Siebrina van der Wal en Daphne Wassenaar lieten een mooie oefening zien, wat goed was voor een bronzen medaille in de categorie E-Junior. De definitieve doorstraming naar de landelijke halve finale volgt zo spoedig mogelijk, de bovenstaande dames zijn iniedergeval gegarandeerd voor een plekje naar de Halve Finale.