Eieren zoeken in Speeltuin Lauwerzijl

0
320

LAUWERZIJL – Kinderen van 0 tot en met de basisschoolleeftijd mochten maandag Tweede Paasdag paaseieren zoeken in de speeltuin van Lauwerzijl. De speeltuin was prachtig versierd. De vele paaseieren waren door de Paashaas goed verstopt. Bijna twintig kinderen renden door de speeltuin om alle eitjes te rapen. De allerkleinste kinderen werden af en toe even geholpen om een fel begeerd eitje te pakken te krijgen. De Paashaas deelde zakjes uit zodat alle geraapte chocolade eitjes meegenomen konden worden. Ook waren er grote eieren. Deze mochten de kinderen bij de Paashaas inleveren. Hier kregen ze een traktatie voor. Voor de ouders was er koffie of thee en voor de kinderen werd er nadien ranja geschonken. In de speeltuin was het een hele gezellige boel.