Anne van den Berg

0
267

GROOTEGAST – Na tien mooie jaren komt er een einde aan de samenwerking tussen dirigent Anne van den Berg en Christelijke Muziekvereniging Oranje in Grootegast. In 2008 is Anne met CMV Oranje begonnen in de tweede divisie. In de loop van de tijd zijn zij samen doorgegroeid tot de top van de eerste divisie en vormen zij een landelijk goed bekende combinatie. Op 28 april wordt het afscheidsconcert gespeeld dat de kroon vormt op deze samenwerking. Anne dirigeert Oranje nog eenmaal. Op het programma staan werken die de afgelopen jaren voor bijzondere herinneringen hebben gezorgd, zoals bijvoorbeeld Flashback van Jan de Haan waarmee Oranje in 2010 Nederlands Kampioen in de tweede divisie werd. Het concert vindt plaats in de Goede Herderkerk, De Gast 2 te Grootegast en start om 20:00 uur. De entree is gratis. Omdat er tijdens het concert geen pauze is, is er de mogelijkheid om vooraf een kop koffie te nuttigen. Na afloop is er een afterparty in Herberg In De Groote Gast, Hoofdstraat 59. Wie vanaf seizoen 2018/2019 de nieuwe dirigent van CMV Oranje wordt is nu nog niet bekend, de selectieprocedure zal na het concert van start gaan.