Winkelhart Zuidhorn heeft de lente in haar vrolijke bol

0
227

ZUIDHORN – Het was zaterdag goed toeven in een bijzonder vrolijk en muzikaal centrum van Zuidhorn. De beloofde fleurige aankleding laat nog even op zich wachten, maar dat mocht het lentegevoel niet drukken tijdens het jaarlijkse Lentefestival. Aangename temperaturen verwarmden de uitwendige mens, terwijl op de drie pleinen de harten werden verwarmd door de mooie liveklanken van Shantykoor Allemanseindje en Orkest ‘Vrij Drinken’. Popkoor Flashback moest vanwege een ziektegolf verstek laten gaan, maar werd op het laatste moment prima vervangen. De artiesten namen allen één van de drie pleinen voor hun rekening, waarbij het voor het publiek vooral moeilijk kiezen was tussen waar nu te blijven staan en genieten. Met recht een Lentefestival dat zich afspeelde onder lenteachtige omstandigheden. En dat is ook weleens anders geweest in het gezellige winkelhart van Zuidhorn, waar de zon en het kwik niet altijd mee wilden werken.