Classic meets Pop

0
185

GROOTEGAST – Klassiek en popmuziek gingen zaterdag hand in hand in een goed gevulde Goede Herderkerk in Grootegast. Daar liet het Woudklank Houtensemble horen wat zij allemaal in hun mars hebben. Lang is er gestudeerd en geoefend op het muzikale kunststukje, maar het eindresultaat mocht er zijn. Het publiek werd getrakteerd op een mooi concert vol herkenbare werken van Beethoven, Bizet en Verdi. Klassiekers in de meest letterlijke vorm. Daarnaast waren er ook klassiekers uit de popwereld te horen. Wie kent niet de deuntjes van Phil Collins en Toto. Deze werken zijn  door het ensemble is een nieuw en verfrissend jasje gestoken, zodat het perfect aansloot bij de klassieke werken. Classic meets Pop was een waar hoogtepunt vol muziekstijlen die elkaar prima wisten te vinden. En dat gewoon in ‘eigen’ Grootegast.