Hielke Westra voert CDA definitief aan

0
195

WESTERKWARTIER – De leden van het CDA Westerkwartier hebben Hielke Westra  met een stevig applaus gekozen tot  lijsttrekker bij de raadsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Westerkwartier in november. Westra reageerde daarop met dank voor het grote vertrouwen in hem en benadrukte dat hij met de andere leden op de kandidatenlijst in teamverband de verkiezingscampagne inhoud zal geven. De ledenvergadering stelde ook het verkiezingsprogramma vast met de titel “Samenleven doe je niet alleen”. De nadruk in het programma ligt op het behoud en uitbouw van al het goede dat het Westerkwartier sociaal, economisch en landschappelijk te bieden heeft. De kandidatenlijst met 34 kandidaten werd ongewijzigd door de ledenvergadering vastgesteld. Bij de samenstelling van de lijst is rekening gehouden met een spreiding van de kandidaten over het Westerkwartier, inclusief het gedeelte van Middag-Humsterland dat nu nog bij de gemeente Winsum hoort.