Voorjaarsexpositie Hamsterborg geopend

0
221

DEN HAM – De komende drie weekenden staat de Piloersemaborg of Hamsterborg in het teken van de nieuwste voorjaarsexpositie. Zaterdag werd de expositie geopend onder grote publieke belangstelling. Liefst drie kunstenaars tonen hun mooiste en meest bijzondere werken in de Borg. Marjon Beckers, Doekla Steenhuis en Lea Laarakker zorgen voor een spannende mix van brons, zijde, parels en glas. Benieuwd naar de expositie? Wie de mooie kunstwerken nog niet heeft kunnen bezichtigen, maar dat wel wil doen is welkom in het weekend van 5 en 6 mei en op 10, 12 en 13 mei. Vooral 6 mei belooft een mooie dag voor de kunst te worden in Den Ham. Dan is ook de Open Dag van de Borg en kunnen bezoekers genieten van culinaire verrassingen en muziek van de band Heavy Clay.