Ard van der Tuuk bij Muziekvereniging Woudklank

0
2206

GROOTEGAST – Burgemeester Ard van der Tuuk heeft een mokkenbezoek aan het slagwerkensemble van muziekvereniging Woudklank uit Grootegast gebracht. Was Woudklank eerst vooral bekend dankzij de marchingband, tegenwoordig ligt de aandacht meer bij het houtblaasensemble en het slagwerkensemble. Het houtblaasensemble is een uniek concept wat nog niet door andere muziek verenigingen in Nederland wordt uitgevoerd. Het A houtblaasensemble staat onder de bezielende leiding van Carin Brenninkmeijer en het B houtblaasensemble onder leiding van Lydia van Vilsteren. Het slagwerkensemble heeft naast het gezellige maar ook gedisciplineerde A ensemble ook een jeugdafdeling met de naam WooDi. Dit is een samenwerkingsverband tussen de jeugd van Dindua uit Oldekerk en de jeugd van Woudklank uit Grootegast. Deze jeugdafdeling staat onder de enthousiaste leiding van Jacco Cruiming en Marco Posthumus. Afgelopen voorjaar hebben zij meegedaan met het Indoor Percussion in Eindhoven waar zij de 1e prijs in ontvangst mochten nemen. In juni staat er nog een wedstrijd in Stiens op de agenda van WooDi. Lijkt het jou/u leuk om een keer een repetitie bij te wonen of zou je/u graag weer muziek willen maken, dan ben(t) je/u van harte welkom. Voor meer informatie kun(t) je/u contact met ons opnemen via info@woudklankgrootegast.nl.