Zonovergoten en culinair Piloersemaborg laat Den Ham bruisen

0
207

DEN HAM – Een boerenmarkt, een walking lunch, rondleidingen, kleine lammeren, muziek én een schitterende voorjaarsexpositie met lokale toppers. Veel meer kan men zich niet wensen bij het bezoeken van een open dag. Zondag kon men de Piloersemaborg of Hamsterborg bezoeken in Den Ham waar al deze bovengenoemde activiteiten aanwezig waren. Een ideaal uitje voor een mooie zondagmiddag. Alleen of met het hele gezin. Geen wonder dus dat veel mensen deze dag het pittoreske Den Ham opzochten om te genieten van een prachtige borg in een bruisend dorp. En dat onder zonovergoten omstandigheden, want het heerlijke zomerzonnetje brandde zondag hoog aan de hemel. Het was goed toeven in en rondom de schitterende borg waar bezoekers duidelijk genoten van de mooie omgeving, de schitterende bezienswaardigheden en het lekkere eten.