Opnieuw kampioenschap voor topteam De Meeuwen

0
278

ZUIDHORN – Afgelopen zaterdag is N5-1 van volleybal vereniging de Meeuwen te Zuidhorn de concurrent Oranje Nassau gepasseerd in het klassement. En dat houdt in dat de dames kampioen zijn geworden.  Alweer kampioen moeten we eigenlijk zeggen, de dames zijn namelijk sinds 2016 steevast nummer 1. Niveau CMV-5 is al het echte volleybal spelletje, je mag op dit niveau niet meer vangen. Drie keer spelen levert zelfs een extra punt. De CMV (Cool Moves Volley) is speciaal ontwikkeld voor kinderen om stapsgewijs het volleybal aan te leren. Voor zowel jongens als meisjes is dit een fantastische manier om de eerste stapjes van het volleybal onder de knie te krijgen. Daarnaast biedt het een uitstekende basis voor de motorische ontwikkeling van kinderen.