JO-19 vv Grijpskerk Voorjaarskampioen

0
1054

GRIJPSKERK – De jeugdvoetballers onder 19 jaar, vroeger de A-junioren genoemd, van vv Grijpskerk zijn voorjaarskampioen geworden. In de één-na-laatste wedstrijd van het seizoen werd vv Grijpskerk al onbereikbaar voor de concurrentie. Die wedstrijd vond plaats in en tegen Aduard. Daar moest het gebeuren voor de Grijpskerker JO-19. De Grijpskerkers maakten het nog spannend door op achterstand te komen, maar uiteindelijk werd er gewonnen. Het kampioenschap veilig gesteld. De voorzitter van de jeugdcommissie van vv Grijpskerk, Tjeerd Hazenberg, is blij met het kampioenschap: “De jongens kunnen trots zijn op hun prestatie. We hebben niet alleen vaak gewonnen, maar er is ook goed voetbal gespeeld. Deze jongens spelen al lang samen en het is een echt vriendenteam. Vanaf de jongste jeugd heeft Bert Klunder hen gevormd. Bert was een echte clubman die ons helaas dit jaar veel te vroeg ontvallen is. Het kampioenschap is daarmee ook een beetje zijn kampioenschap. Verder is het ook een verdienste van hun trainers, de eerste en tweede trainer van vv Grijpskerk: Jan Faber en Harry Boonstra. Doordat de club de hoofdtrainers ook de oudste jeugd laat trainen, vindt die goed de aansluiting bij de senioren. Enkele jeugdspelers hebben ook al hun debuut met wat speelminuten gemaakt in Grijpskerk 2 en 1. Natuurlijk spelen de coaches/leiders Kees van Es en Jacob Nauta ook een belangrijke rol in het succes.”