Seniorenvereniging Westerkwartier op reis

0
229

ZUIDHORN – Regelmatig organiseert Seniorenvereniging Westerkwartier leuke evenementen en activiteiten voor haar leden. Soms is dat een lezing, soms ook –zoals vorige week- een leuk uitstapje. Dus stonden veel leden van de vereniging vorige week op de parkeerplaats van de Gasthorn in Zuidhorn te wachten op de bus die hun naar het Duitse havenplaatsje Greetsiel zou brengen. Al kon men ook in Aduard of Marum opstappen, schrijft Froukje Boersma-van Dijk. Wat bij voorbaat al een schitterende dag beloofde te worden bleek ook zo uit te pakken. Tot slot werd er in Detern in Ost Friesland gesmuld van een heerlijk  diner. De stemming was tijdens de gehele reis opperbest. De tocht door Ost Friesland interessant. Bij thuiskomst werd de  seniorengroep echter verrast door bliksem, donder en stortbuien na een hele zonnige dag. Maar dat mocht de pret niet drukken!