Derk Ottema

0
330

NIEKERK/OLDEKERK – Na een periode van 41 jaar stopt Derk Ottema als trainer van de gym- en turngroepen van SNO. Hij heeft deze 40 jaar met veel plezier, betrokkenheid en enthousiasme leiding mogen geven aan deze fantastische vereniging. Ook Lammy van den Oever neemt afscheid van de vereniging, zij heeft jaren lang de kleutergym gedaan. Het tweetal wordt uitgezwaaid na afloop van de jaarlijkse demonstratieavond die zaterdag 23 juni wordt gehouden in Sportcentrum Eekeburen te Niekerk/Oldekerk. Een ieder die Derk en Lammy wil bedanken voor hun jarenlange inzet voor de SNO en afscheid van hen wil nemen als trainers van deze vereniging, is van harte uitgenodigd om hen op 23 juni tussen 21.00 uur en 23.00 uur persoonlijk te woord te staan. Dit zal zijn onder het genot van een hapje en drankje en voor de kinderen is er een leuke attractie om zich te vermaken met muziek/disco. Natuurlijk bent u ook van harte uitgenodigd om de demonstratieavond (van 19.00 uur- 21.00 uur) hieraan vooraf te komen bijwonen.