Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk” tweede op NK

0
1106

ASSEN/OLDEKERK – Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk” is tweede geworden bij het Open Nederlands Kampioenschap van de Open Dutch Showcorps Championships (ODSC) in Assen. Het showkorps behaalde 80,93 punten, een knappe prestatie. Het showkorps trad voor het eerst op met haar nieuwe show getiteld ‘The Door’. Een show over het verhaal van het leven. Iedereen komt op deze wereld als een blank canvas. Nog niet getekend door ervaring, nog niet gekleurd door emotie. ‘The Door’ leidt naar verschillende werelden waarin je jezelf leert kennen. De afgelopen weken hebben de leden keihard aan deze show gewerkt. Dit alles resulteerde in een keurige eerste show dat door het publiek enthousiast werd ontvangen. Op vrijdag 29 juni reist het showkorps af naar Rastede (Duitsland) om deel te nemen aan de Rasteder Musiktage. Een internationaal concours. Kijk voor meer informatie op www.showkorpsdindua.nl.