Het Hooge Heem zegt ‘hoi’ en ‘moi’ tijdens jaarlijkse zomermarkt

0
497

GROOTEGAST – Zaterdag stelden een 200-tal organisaties op gebied van wonen, welzijn en zorg zich voor aan het Westerkwartier. In vele dorpen op tal van locaties waren standjes ingericht waar de inwoners van het Westerkwartier terecht konden voor informatie. Eén van die locaties was het Hooge Heem in Grootegast. Het woonzorgcentrum combineerde de Hoi Moi dag met hun eigen jaarlijkse zomermarkt vol kraampjes met kleding, bloemen en geschenken, en wisten zo het publiek te voorzien van een complete markt vol informatie en vermaak. Inclusief livemuziek, want het seniorenrestaurant was speciaal voor deze dag omgetoverd tot een prachtig plekje om te genieten van livemuziek, een lekker hapje en een gezellig drankje. Hoi Moi Westerkwartier is een activiteit van de kerngroep WMO Westerkwartier waarbij een kleine 200 organisaties laten zien wat zij doen op het gebied van wonen, welzijn en zorg.