Geweldige examenscores Nordwin College

0
270

BUITENPOST – Het was een spannende dag voor de vierde klas leerlingen van Nordwin College, de dag dat de uitslag van de examens werd bekend gemaakt. De geslaagde leerlingen zijn vereerd met een bezoekje van een docent van Nordwin College, ze kregen een Nordwin geslaagd vlag, een roos, en hun cijferlijst overhandigd. Van de 102 leerlingen die examen gedaan hebben, zijn 96 leerlingen in één keer geslaagd. Zes leerlingen hebben nog een herkansing, daar kunnen ze nog een paar dagen hard voor leren en dan staan de herkansingen volgende week gepland. Van de geslaagde leerlingen zijn twee leerlingen Cum Laude geslaagd! Dit is een uitzonderlijke prestatie. Daarnaast hebben alle leerlingen die geslaagd zijn gemengde leerweg diploma, ook hun extra vak gehaald en daarmee hun theoretische leerweg diploma verdiend. Nordwin College feliciteert alle geslaagde leerlingen en wenst de leerlingen met een herkansing veel succes.