Hoeve Paradij verjaart en viert feest

0
286

ADUARD – Een mooi jubileum in Aduard waar Hoeve Paradij zaterdag een open dag organiseerde ter ere van hun tiende verjaardag. Jong en oud genoten van een leuke dag waarop er bij de hoeve veel te beleven was, zoals ponyrijden in de paardenbak en een vrachtwagen-springkussen. Ook was er oog voor een goed doel. Aan het einde van de ochtend vond namelijk een veiling plaats, waarvan de opbrengst naar KiKa ging. Bezoekers kregen deze dag een goed beeld van wat er allemaal gebeurd bij Hoeve Paradij en waar de zorginstelling voor staat. Hoeve Paradij is een zorginstelling die dagbesteding biedt aan volwassenen met een verstandelijke beperking, een psychische beperking of gedragsproblematiek. Daarnaast bieden zij jongeren een plek die tijdelijk niet meer op school kunnen functioneren.