VV Grijpskerk oefent tegen Jong Cambuur

0
470

LEEUWARDEN – De bus is inmiddels al vol, laat hoofdtrainer Jan Faber weten. Maandag 9 juli oefent zijn VV Grijpskerk tegen de beloften van Cambuur Leeuwarden in het stadion van profclub. Een speciale wedstrijd voor de trainer die naast hoofdtrainer van de roodhemden óók Leeuwarder is. “Komende maandag ben ik echter Grijpskerker”, belooft Faber. “We gaan onze huid duur verkopen tegen Cambuur.” Jong Cambuur werd vorig seizoen tweede in de Eredivisie voor belofte-elftallen en troefde daarmee onder meer Jong Feyenoord af. Tevens wonnen de Leeuwarders dit seizoen de beker voor belofte-elftallen. “Een tegenstander van formaat dus”, concludeert Faber. De bus met daarin 20 spelers en 30 supporters vertrekt maandag rond de klok van 17.30 uur richting de Friese hoofdstad. Auto’s zijn welkom om mee te rijden naar Leeuwarden, al kan men natuurlijk ook op eigen tijden richting het Cambuur-stadion rijden. De toegang tot het stadion is gratis.

 

Foto: uit archief de Streekkrant