Winnaars NIX18Westerkwartier fotowedstrijd mogen naar Walibi!

0
184

LEEK – Op RSG de Oldeborg in Leek werden afgelopen week de prijswinnaars van de fotowedstrijd NIX18Westerkwartier in het zonnetje gezet. De fotowedstrijd was onderdeel van de campagne NIX18Westerkwartier. Doel van de campagne is het terugdringen van alcoholgebruik onder jongeren en ze bewust maken van de gevolgen van drinken.
Om NIX18 onder de aandacht te brengen bij de jongeren in het Westerkwartier zijn de jongerenwerkers in gesprek gegaan met de jeugd op de scholen in het voortgezet onderwijs in Leek, Grijpskerk, Zuidhorn, Oldekerk en Grootegast. Zij hebben met de jongeren gesproken over NIX18 en hebben daarbij flyers en zonnebrillen uitgedeeld.
Bij de uitreiking waren de gemeenten en partners van het initiatief aanwezig. De winnaars, Zoë, Imola, Sanne, Diana en Sayenne, hielden een mooie prijs over aan de fotowedstrijd. Zij hebben namelijk een uitstapje naar Walibi Holland gewonnen!