Hof van Arcadia trekt bekijks

0
655

OPENDE – Het was zaterdag genieten in de Hof van Arcadia. Het leer- en werkbedrijf met dagbesteding opende zaterdag haar deuren ter ere van het 10-jarig bestaan. Veel mensen maakten van de gelegenheid gebruik om met eigen ogen te aanschouwen hoe ‘mensen met een gebruiksaanwijzing’ worden klaargestoomd voor de maatschappij. Hof van Arcadia leidt momenteel zo’n 40 mensen met een licht verstandelijke beperking op tot vakkundige medewerkers voor het bedrijfsleven. Dat deze groep daadwerkelijk over veel talent beschikt is te zien op het terrein van Teije en Marja Jacobi dat over een werkelijk schitterende tuin beschikt. Praktijkgericht onderwijs in optima forma, afgelopen zaterdag voor iedereen te aanschouwen in een gastvrij Hof van Arcadia waar tevens boeiende demonstraties en leerzame lezingen werden gegeven.