‘Voorbij de Grens’ viert verbinding

0
260

STROOBOS – De succesvolle eerste editie van het theaterfestival ‘Voorbij de Grens’ op Landgoed De 4 Elementen in Stroobos schreeuwde om een passend vervolg. En die kwam er! Afgelopen zaterdag was het wederom genieten van een gratis toegankelijk festival vol muziek, workshops, performances en nog veel meer. Het festival viert de verbinding tussen de twee noordelijkste provincies van Nederland; Groningen en Friesland. Natuurlijk in Stroobos dat gezien kan worden als hét grensdorp bij uitstek. De tweede editie gaat –net als zijn voorganger- de boeken in als bijzonder en succesvol. Zeker met topoptredens van onder meer GSV Let’s Move uit Grootegast/Lutjegast. Een nieuwe traditie lijkt geboren, want voor festivals als ‘Voorbij de Grens’ is er altijd ruimte in de agenda van veel muziek- en theaterliefhebbers. Ruim 500 bezoekers hebben het festival bezocht.