Kleurrijk Let’s Move bij festival

0
271

STROOBOS – Tijdens het festival Voorbij de grens bij Landgoed de 4 elementen mochten de leden van GSV Let’s Move weer een spetterend optreden geven. Alle leden waren kleurrijk verkleed. De oudste Dancemix groep waren uitgedost als Minion clowns en lieten een komische dans zien. De Rainbow dancers van de Dancemix groep tot en met groep deden een vrolijke dans met stokken en linten.Daarna was het de beurt aan de selectie en turn+ meiden. Met elkaar gaven ze een acrobatische show weg met een grote  ronde rekstok. Toen mocht de nieuwste  groep van Let’s Move hun kleurrijke show laten zien. Deze jonge regenboog sterren dansen sinds januari met elkaar. In hun vrolijke rokjes en shirtjes waren ze op zoek naar de ster. Als laatste gaven ze nog een spetterend optreden weg met alle dansers en turnsters. Het was een zeer geslaagde middag voor de leden op dit festival. Lijkt het jou leuk om ook te dansen, turnen of freerunnen, maak dan na de zomervakantie kennis met GSV Let’s Move Grootegast-Lutjegast.